Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Kosmetika Antonia Burrell vás nadchne okamžitými výsledky | recenze 14 denní testovací sady

Kosmetika Antonia Burrell vás nadchne okamžitými výsledky | recenze 14 denní testovací sady
Kosmetika Antonia Burrell vás nadchne okamžitými výsledky | recenze 14 denní testovací sady, Zdroj: Antonia Burrell Holistic Skincare (zmenšeno)

Když mi v květnu přišla do mailu nabídka testování britské značky Antonia Burrell, byla jsem v šoku. Jakmile jsem totiž rozklikla e-shop Myskino.cz a před očima se mi zhmotnily cifry, za které se tato kosmetika prodává… Málem mě omyli.

Chápu, že za kvalitu se platí a u přírodní kosmetiky jsou podobná čísla často oprávněná. Prim v mém osobním cenovém žebříčku dosud vedla značka Inlight. Také z Británie. Byla jsem jí omráčená, nadšená a částky (ač vysoké) mi přišly logické. Jenže pak mi domů připlul balíček se vzorky Antonia Burrell. A abych tak nějak parafrázovala Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě, když jí spadla čelist nad šaty od Vivienne Westwood… Antonia Burrell nakopala mé dosavadní kosmetické modle zadek. Proč? Čtěte dál..

Myskino.cz

Nemám problém s faktem, když kosmetický e-shop jím prodávané zboží chválí. Je to logické. I já jsem obdržela pár náznaků, že jde o velmi doporučovanou a zákazníky milovanou značku. Budiž. Proč ne. Kývla jsem tedy, že na příštích 14 dní vyměním svou stálou pleťovou péči za zaslané vzorky z kolekce “Holistic Skincare” a napíšu své dojmy na blog.

Kor když jsem si blíž početla, copak že je obchůdek Myskino zač. Jejich koncepce se mi strašně moc líbí a baví mě.  V jejich portfoliu najdete téměř 50 světových, ale i českých značek niche parfémů a kosmetiky. A jeden poklad je lákavější, než druhý! Za sebe bych nejvíc vypíchla značku Les Parfums de Rosine, s jejíž majitelkou, Marie-Hélène Rogeon, jsem se potkala osobně v Praze. Jestli má v sobě někdo onen pověstný francouzský šarm, je to právě tahle kouzelná a milá dáma, to můžu odpřísáhnout!

První dojmy z testovací sady Antonia Burrell

Kosmetika Antonia Burrell vás nadchne okamžitými výsledky | recenze 14 denní testovací sady
Kosmetika Antonia Burrell vás nadchne okamžitými výsledky | recenze 14 denní testovací sady

Ale zpátky k testování a značce Antonia Burrell. Čekala jsem, že mi přijdou obyčejné plastové kalíšky s “naškrábaným” vzorkem krému. Jak šeredný omyl… Přišla mi luxusní černá krabička ovázaná mašlí, ve které se ukrývaly čtyři lahvičky z temně fialového, až černého skla a dvě skleněné dózičky stejné barvy. Bylo to, jako rozbalovat šperky, a ne vzorky kosmetiky!

Miniaturek bylo tedy 6 a jednotlivých druhů samotné kosmetiky pak 3. Dvě lahvičky Natural Glow čisticího oleje, dvě lahvičky emulze Forest Dew pro dlouhotrvající hydrataci a dvě balení Cream Supreme pleťového krému. Pohodová zásoba na 3 týdny. Když budete šetřit, tak i na měsíc.

Jsou to všechno vlastně tři kroky v péči o pleť, které za sebou následují. Nejdříve pleť vyčistíte olejem, poté ji hydratujete pleťovou vodou (resp. “lotion”) a nakonec vyživíte krémem. A my si dnes představíme všechny tři pomocníky podrobněji!

Natural Glow – Čisticí olej

Jde o nejprodávanější produkt celé značky Antonia Burrell. A já se tomu divím – ne proto, že by nebyl skvělý, ale proto, že se někdo vůbec dokáže rozhodnout, která z těch věcí je nejlepší, když jsou boží všechny :-D Je to ve vodě rozpustný, olejový čisticí přípravek, určený pro hloubkové čištění pleti a důkladné odstranění nečistot včetně voděodolného make-upu.

Voní to bylinkově. Se snítkou levandule a někde v pozadí špetkou kakaa. To ve složení samozřejmě není, ale já si na něj nějakým záhadným způsobem vzpomněla.

U použití jsem měla drobet problém pochopit “systém” a musela jsem se začíst do návodu. Přece jen mi bylo líto plýtvat olejíček jen tak naslepo, podle toho, jak já si myslím, že by se měl používat. A bylo by to třeba špatně. Tak tedy – olej se používá tak, že se 2-4 dávky (u plného balení; u vzorku to vyřešte “baj očko” čtvrtinkou kávové lžičky) nanesou suchýma rukama na suchý obličej a masíruje se směrem nahoru.

Následně přidáte vodu a lehce masírujete dál, dokud se olejová směs nezmění na bílé mléko. Teprve pak je ten správný čas opláchnout obličej vlažnou vodou. A celý postup prý zopakovat. Proč repete? Vlasy si taky myju šamponem dvakrát (osvědčilo se to) a přijde mi to jako samozřejmost.

Kosmetika Antonia Burrell vás nadchne okamžitými výsledky | recenze 14 denní testovací sady
Kosmetika Antonia Burrell vás nadchne okamžitými výsledky | recenze 14 denní testovací sady

V popisku pak doporučují osušit pleť nahřátou osuškou. Já se přiznám, že jsem tohle absolvovala dvakrát na začátku (počáteční nadšení, srovnatelné s tím, když se rovnýma nohama vrhnete do diety – pak už se mi nechtělo myslet na to, že bych měla osušku nahřívat). Obličej jsem normálně osušila měkoučkým ručníkem, který mám speciálně na obličej :-)

Dojmy po použití? Na sundávání jakýchkoli barviček na očích to není. Sežralo by vám to zraky. Tedy – očka nejdřív pěkně odličte micelárkou nebo mlékem. Čisticí olej je na pleť, ne na oči. Čištění mě celkově hrozně bavilo! Jednak díky pro mě návykové vůni. A za další – ta pleť! Ta výsledná PLEŤ! Ta snad ani nebyla moje! Zářivá, čisťounká, rozjasněná, nepnoucí a hladká jak dětská prdelka. Teď je ta pravá chvíle na otázku, v čem je olej jiný, než běžné gely či odličovací mléka, vody, pěny, balzámy… Upřímně – já nevím.

Ale NIKDY jsem nezažila něco podobného. A to si myslím, že mám sakra s čím srovnávat. Zajímavé taky je, že výsledek vidíte hned. Ne za měsíc nebo dva poctivého používání. Všimnete si, že se vám pleť změnila OKAMŽITĚ. Ne k lepšímu. Ale k tomu NEJLEPŠÍMU, co je ze sebe schopná v danou chvíli vydolovat.

Složení: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Ethanol, Denat., Polyglyceryl-3 Cocoate, Sorbitan Oleate, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil*, Cupressus Sempervirens Leaf/Nut/Stem Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Tocopherol, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf/Twig Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil*, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil Citrus, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil, Aqua, Limonene, Linalool

Forest Dew – Dlouhotrvající hydratace

Jestli jsem neměla před prvním ozkoušením oleje daleko ke skepsi, pak u hydratační a zkrášlující vody jsem si neslibovala vůbec nic. No tak to bude čistící vodička, tonikum, nebo podobná záležitost. Jen mi nešla do hlavy ta cena…

Vůni bych popsala jako růžový čaj. Nikdy jsem nic podobného sice nepila, ale kdyby ano, určitě by voněl takhle. Jsem si tím jistá.
Zajímavá je struktura. A tou je hustá vodička. Když zkusmo stříknete (balení je ve spreji) na vatový tamponek, pak zřetelně uvidíte, že lotion dělá “hutnou kapku”. Nerozteče se, ale chvíli drží tvar.

Vodička se používá jako další krok po čisticím oleji. Několikrát stříknete na vatový tamponek a nanesete na pleť. Hlavní smysl a úkol tohoto kroku? HYDRATACE. A to ve velkém. Dle popisu by měla pleťová voda poskytnout kůži až 8x delší hydrataci, než kyselina hyaluronová a měla by zároveň umět odstranit rozšířené póry, zanícení nebo začervenání pleti. Výsledkem by měla být přirozeně vypnutá, dlouhodobě hydratovaná a zářivá pleť.

Skutečnost? Přečtěte si poslední větu předchozího odstavce. Do puntíku. Jak? Nevím (to slovo mě dnes baví). Ale funguje to. Po očištění pleti olejem, opláchnutí vodou a osušení ručníkem jsem vždycky absolvovala tento krok. Na vatový tampon jsem třikrát stříkla pleťovou vodu a přetřela s ní čelo a nos. Následovaly další tři stříknutí na druhou stranu tamponku a pár tahů i přes tváře, bradu a krk. Během těch 14 testovacích dnů jsem nepoužívala žádné další sérum, nebo kyselinu hyaluronovou. Ani jiné tonikum. Jen tuto pleťovou vodu. Vlastně bych už nikdy žádné sérum ani nepotřebovala, kdyby na to přišlo. Jen tuhle živou vodu.

69967659 3035584689790488 4017664927262048256 n
Kosmetika Antonia Burrell vás nadchne okamžitými výsledky | recenze 14 denní testovací sady, Zdroj: Antonia Burrell Holistic Skincare

Doplnění! Po zveřejnění článku jsem ještě dostala echo z e-shopu na vylepšení celé procedury. A totiž – na kosmetiku Antonia Burrell prý není potřeba používat vatové tamponky. Ani na Forest Dew. Samotná Antonia tvrdí, že tamponek pleť odírá a pleť je tak zbavena své přirozené ochranné vrstvy. Navíc si také člověk dost zadělává na vrásky (nepřirozený tah). Konkrétně Forest Dew je super nanášet jen rukama (masáží). Pleť je pak úplně jiná a celkově bude daleko odolnější. Je to inovativnější postup a rozhodně funguje.

Ještě mi ze vzorků zbývá, takže vyzkouším! :-) U Forest Dew jsem si přečetla na obale, že se má nanášet na tamponek, takže mě ve snu nenapadlo, že by to mohlo jít jinak. Člověk se pořád učí a tyhle tipy se prostě hodí :-)

Složení: Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Hamamelis Virginiana Distillate*, Aqua, Glycerin, Epilobium Fleischeri Extract*, Gluconolactone, Potassium Sorbate, Biosaccharide Gum-1, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Citric Acid

Cream Supreme – Pleťový krém

Dle popisu má jít o vysoce hydratační krém pro skutečně bezchybnou a svěží pleť bez známek stárnutí, který má působit do hloubky. Navíc rozjasňuje zašedlou pleť, sjednocuje nerovnoměrné tóny a eliminuje nedokonalosti v podobě pigmentových skvrn, jizviček, nebo akné.

Vůně je velmi jemná a nevtíravá. Popsala bych ji jako kombinace medu a skořice. Je sladká, ale ne výrazně. Skořice je ale znatelná, ač jsem ji ve složení neobjevila. Nebo jsem se jen blbě dívala? Fakt ji tam cítím!

Struktura je spíše řidší, na způsob odličovacího mléka. Jen o facku míň tekutější. Vstřebatelnost neuvěřitelně rychlá. Mastnotu za sebou krém nenechává žádnou.

Přemýšlím, jaké superlativy použít, abych se trapně neopakovala. Krém je boží. Výživný. Nemastný. Chodící hydratace. Lehký, ale přitom pleť znatelně ošetřuje a zvláčňuje. Vřele bych ho doporučila všem, kteří mají permanentně pocit, že jejich kůže připomíná tenký šustivý papír a je křehká a zašedlá. I kdybyste měli krém otestovat jen z malého množství o velikosti hrášku, pak to berte jako skutečnou misi. Budete ho milovat, věřte mi. Dám na to krk. Je to ta nejúžasnější krémová hydratační věc, kterou jsem na obličeji kdy měla. Oleje se můžou jít zahrabat. Balzámy taktéž. A ano, toto prohlašuju za plného vědomí, že jsem právě o třídu níž posadila vše, co jsem dosud ozkoušela. A to nemám v krvi ani kapku alkoholu :-)

Složení

Složení: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Citrus Aurantium Amara Flower Distillate*, Behenyl Alcohol, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Theobroma Grandiflorum Seed Butter*, Simmondsia Chinenesis (Jojoba) Seed Extract*, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Potassium Azeloyl Diglycinate, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Oat Protein, Copaifera Officinalis, Euterpe Oleracea, Hydrolyzed Vegetable Protein, Trehalose, Carapa Guaianensis, Palm Glycerides, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Octyldodecanol, Tocopherol, Galactoarabinan, Sucrose Palmitate, Schlerotium Gum, Cera Alba / Beeswax, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Limonene

35194256 2261473720534926 6448772470139781120 n
Kosmetika Antonia Burrell vás nadchne okamžitými výsledky | recenze 14 denní testovací sady, Zdroj: Antonia Burrell Holistic Skincare

Kosmetika Antonia Burrell závěrem

Teď by mělo být na řadě nejspíš celkové hodnocení a moje dojmy po dvou týdnech každodenního opečovávání kosmetikou Antonia Burrell. Přistupovala jsem k tomu úplně na začátku skepticky. A to velmi. Šla jsem do toho s přesvědčením, že už mě nemůže nic překvapit a že té kosmetiky už jsem za svou existenci otestovala TOLIK, že není kam se posouvat dál. Maximálně se nechat šokovat vůní či nezvyklým balením.

Také jsem si před odsouhlasením testu projížděla složení na internetu a říkala si, že co na tom může být zatraceně tak drahé. Jako jo, jde o kvalitní ingredience, navíc 100% přírodní. Ale dát dva a půl tisíce za jednu lahvičku…? Sypu si popel na hlavu a teď mi to přijde skoro až jako nízká částka za TAK výrazný wow efekt a okamžitý výsledek… Tak nádhernou pleť, jako za těchto několik dní, jsem neměla nikdy…

A asi takhle – svůj pomyslný nákupní seznam věcí pro pleťovou péči, které mě kdy zaujaly, jsem vyhodila. Pozbyl smysl. Naopak jsem založila šetřící prasátko a upnula se k téhle pro mě nové značce jak Dr. House k novému pacošovi. Můj kosmetický svět už nikdy nebude, jako býval!

Komentáře: 50

  1. Katarína Katarína 9 června, 2016

    začínam šetriť do prasiatka :D pri týchto tvojich recenziách moja penaženka plače :D ale nejako sa po úspešných štátniciach odmeniť musím :D lebo presne toto moja pleť potrebuje – SOS :D toto musím mať aj keby som týždeň (alebo skor mesiac) bola na suchých rožkoch :D , škoda, že na stránke tento testovací set nemajú

    • Bebe Bebe Autor | 9 června, 2016

      Úspěšné státnice?! Katíííí, moc ti gratuluju! Mám z tebe ohromnou radost a musím ti potřepat pravicí aspoň takhle na dálku! Jsi hrozně moc šikovná a přeju, ať si ten úspěch pořádně vychutnáš! Tohle zaslouží tu největší odměnu! :-) :-*

      Ten testovací set si jde leda poskládat – 169 Kč olej, 169 Kč voda, 290 Kč krém. A aby byl set kompletní, ještě krát 2. Pro jistotu :-)

      Bebe

  2. Luci Luci 9 června, 2016

    Ahoj Bebe :-) ty dokážes opravdu nemožné, ty z kosmetiky vyčaruješ hotový kulinářský zážitek :-)
    Dostala jsem během čtení takovou chuť to ochutnat :-) Tak krásně popsat vše, umíš jen ty :-) krásný den

    • Bebe Bebe Autor | 9 června, 2016

      Luci, to se tak hezky čte! :-) moc ti děkuju! :-)
      A hodně záleží na “předloze”, o které člověk chce sdělit své dojmy! Když jde vyloženě o poklad, naskakují zamilovaná písmenka samy a text plyne jak ochutnávka toho nejlepšího moučníku! :-)
      Krásný večer přeju! :-*
      Bebe

  3. Hildinha Hildinha 9 června, 2016

    ⊱✿ . * ☆ * .¸✽ ¸ . * * ♡ .✿⊰✽⊱✿ . * ☆ * .¸✽¸ . * * ♡ .✿⊰✽ ⊱✿ . * ☆ * .¸✽¸ . * * ♡ .✿⊰
    Přišel jsem vyšívat malou poznámku blahopřát vám za váš blog , a přejí si vás a vaši rodinu skvělý týden konec !
    Také Zvu vás vidět nové video na mém kanálu a navštívit mé další sociální sítě :
    Youtube : https : //youtu.be/z35R1TGr1us
    Twitter : https://twitter.com/HildasBordados
    Facebook : https://www.facebook.com/HildasBordados
    Polibky v ♥
    ⊱✿ . * ☆ * .¸✽ ¸ . * * ♡ .✿⊰✽⊱✿ . * ☆ * .¸✽¸ . * * ♡ .✿⊰✽ ⊱✿ . * ☆ * .¸✽¸ . * * ♡ .✿⊰

    • Bebe Bebe Autor | 9 června, 2016

      Moc ti děkuji za návštěvu i milunký komentář, Hildinho! ♡ :-)
      Krásný večer přeji! :-*
      Bebe

  4. Lucie Lucie 9 června, 2016

    No teda zajímavé částky :-/ Ale do té pleťové vody bych asi byla ochotna investovat. Taky by se mi líbilo, kdyby byla na prodej ta testovací řada. Přece jen u tak drahé kosmetiky si každý radši nejdřív zkusí vzorek.

    • Bebe Bebe Autor | 9 června, 2016

      “Zajímavé” v ne příliš pozitivním duchu určitě jsou, to bez debat, Luci :-) Ještě jsem před chvílí k té pleťové vodě doplnila info o nanášení bez vatového tamponku. Tak to musím hned vyzkoušet!
      A testovací řadu si leda musíš poskládat. 169 Kč olej, 169 Kč pleťová voda a 290 Kč krém. Ale předem upozorňuju, že je to hrozně návykové, tak pocit, kdy se pak díváš do zrcadla a vrací se ti odraz pleti, která je ve své nejlepší formě za celou dobu existence :-D
      Bebe

  5. Veronika Veronika 9 června, 2016

    Bebe tak to ti tedy děkuju, když už jsem myslela, že jsem našla kosmetiku co mi vyhovuje tak si přečtu tohle:) holt budu muset začít znovu šetřit, pokud by to pomohlo i od akné a pigmentových skvrn( které se mi teď se sluníčkem začly zase dělat), tak bych platila snad i zlatem. Akorát chudáci děti ty budou chodit odteď v odrbaných hadrech?

    • Bebe Bebe Autor | 9 června, 2016

      Veru, dopadly jsme stejně, neboj :-D jako v hlavě už mám nějakou dobu seznam top výrobků, které mi vyhovují a jsou boží… A pak přijde AB a suverénně je všechny shrne o level níž? :-D
      Děti bude hřát dobrý pocit a hrdost nad krásnou maminkou… :-D
      Bebe

  6. Fellien Fellien 9 června, 2016

    Tak to je fakt drahá sranda! Ačkoliv to vypadá dobře, já se musím přiznat že bych si raději než tyto zázraky koupila výrobky značky Kora. To už je nějaká pecka a složení ještě tak 10x lepší než toto. Cenově se pohybuje stejně, možná i níž. Třeba místo vody používají šťávu z aloe vera nebo výluhy z heřmánku a zeleného čaje. Žádná voda, jen aktivní ingredience plné vitaminů! To je můj sen! :D

    • Bebe Bebe Autor | 9 června, 2016

      Fellien, myslíš značku “KORA Organics”, kterou má na triku Miranda Kerr? Jestli jo, tak tu mám v hledáčku už dlouho a testu bych se rozhodně nebránila. Jen jsem ji ještě neviděla k dostání nikde v našich končinách.
      Máš už od nich něco vyzkoušené? Dívám se, že mají podobný “systém tří kroků”, jako Antonia Burrell :-)
      Bebe

      • Fellien Fellien 11 června, 2016

        Jojo, přesně tu myslím :). Ty tříkrokové systémy mi vyhovují, snažím se to dodržovat pořád i když mám výrobky od různých značek. Mám vyzkoušený akorát jeden z těch čistících gelů a měla jsem oční krém. Nejlepší věci, jaké jsem kdy měla. Problém je jen jeden – vyzkoušíš to a už ti nebude nic jiného dost dobré :D – Asi něco podobného co ty musíš teď zažívat s Antonia Burrell. Já od té doby prostě nemůžu najít solidní čistící gel který by mi vyhovoval, všechno je teď “krok k horšímu”. Akorát Weleda mandlový krém na čištění pleti mi z těch přírodních věcí vyhovuje. Ale ruku na srdce – na Koru nemá. Kamarádka a známí byli v Austrálii, ta kámoška mi přivezla ten gel a dala mi ho k narozeninám před pár lety a ti známí mi zase dovezli ten oční krém. Chtěla bych toho zkusit moc, klidně bych do té značky i investovala (kdybych ty peníze zrovna měla :D ), ale tady se to sehnat moc nedá. Leda objednat normálně ze zahraničí přes nějaký web. Viděla jsem to myslím i na Net-A-Porter a ti dováží i do ČR, ale poštovné 400-500 Kč tuším :(

        • Fellien Fellien 11 června, 2016

          Ale teda musím ještě dodat, že má Kora i věci do kterých bych třeba neinvestovala. Krém na ruce za ty prachy mi přijde zbytečný když si můžu koupit od Weledy který mi stačí bohatě. A nebo třeba i to tělové mléko bych mít nemusela. Ale tyto výrobky jsem nezkoušela, tak je nechci soudit. Já osobně bych chtěla hrozně vyzkoušet ten tónovací denní krém a některý z těch 3-step systémů, eventuelně i nějakou pleťovou masku nebo AHA exfoliační krém. Potažmo i ten šípkový olej, ale to spíš jen tak ze zvědavosti. Protože když si čtu složení, tak si myslím že se dají najít už i oleje za mnohem lepší cenu s téměř stejným složením.

  7. Beauty Unearthly Beauty Unearthly 9 června, 2016

    This box seems amazing! Great variety of products! xx

    • Bebe Bebe Autor | 9 června, 2016

      Thank you for comment, Amira! I agree – this is the best cosmetic thing, I have ever tried :-)
      Bebe

  8. Zuzka Zuzka 9 června, 2016

    Teeeda úžasná recenze…sbíhají se mi všechny sliny:-)….inlight též miluju, tak teď mě svrbí prsty těžce teda:-), ale kdybych kupovala, tak asi rovnou z britského webu páč mi to tam teda příde vcelku výrazně levnější, řekla bych téměř na úroveň Inlight a poštovné je jen deset funtů…

    • Bebe Bebe Autor | 10 června, 2016

      Zuzi, děkuju moc za milý komentář! :-)
      Jasně, pokud je pro tebe lepší objednávat ze zahraničí, tak není co řešit. Já jsem konzerva a mám z toho pořád trochu nervy – když se totiž může něco podělat na poště nebo hranicích (i když je pravděpodobnost problémů jen 0,0001%), tak se to u mě vždycky zaručeně podělá :-D
      Bebe

  9. Marcela Marcela 10 června, 2016

    Ale Bebe, co mi to děláš??:)))) Tak ta testovací sada je jasná a budu se modlit, aby mi nevyhovovala!!:o)))) Třeba jako se mi to stalo s YSL Touche Eclat… Holky, nemáte někdo zájem? Raději bych to někomu poslala, než vyhodila… Použité dvakrát a nic, žádný výsledek… Mám odstín 1. Marcela, c.ram@seznam.cz

    • Bebe Bebe Autor | 10 června, 2016

      Jééééj, Marcelko, to mě hrozně mrzí, že ti Touche Eclat nesedl :-/ Jestli chceš, tak tohle info včetně ceny hoď klidně i na můj chroustí Facebook, třeba se bude někomu šiknout!
      Asi to bude podobný případ jak já a deo od Salt of the Earth. Samá chvála široko daleko a já zůstala zírat, jak to vůbec může fungovat… Bohužel, stává se to :-(

      Kdybys Antonia Burrell sadu zkoušela, určitě dej vědět dojmy! Hrozně moc chci vědět, kdo z toho má ještě podobné dojmy, jako já! Číhám takhle třeba na blogu zpatkykprirode.cz, kdy se tam objeví recenze :-)
      Bebe

      • Marcela Marcela 13 června, 2016

        Moc děkuji, zveřejnila jsem to u Tebe na FB, třeba se někdo ozve:o) A děkuji za tip na blog, jdu číhat s Tebou:o))) Krásný den přeji!!

        • Lili Lili 14 června, 2016

          Jéééé, a já myslela, že má Bebe jen Instagram, no to musím rychle jít “lajknout” i FB :-D

  10. Jana Jana 10 června, 2016

    Hmm do ted mě tahle kosmetika nechávala absolutně chladnou, prostě těžký nezájem, předražené a nic co by mě překvapilo. No upřímně asi si mě přesvědčila, že to minimálně budu muset zkusit. Jak velké lahvičky jsi na testování dostala od vššeho dva kusy, tedy od každého dva vzorky by mohli stačit na cca měsíc že? :) Teď toho mám doma hodně,ale asi někdy na podzim bych mohla vyzkoušet aspon vzorky a pak uvidím, přeci jen trojka za 50 ml je masakr pro mě, tedy zatím, až budu starší asi to bude nutnost :)

    • Bebe Bebe Autor | 10 června, 2016

      Přesně jsi vystihla můj první dojem, Jani. Předražená legrácka, o které jsem nikdy neslyšela. Takových už tu bylo… A bum ho. Padla jsem na zadek. Já, starý sarkastický skeptik, který by si kolikrát nechal koleno vrtat, než by něco takhle rychle pochválil :-D

      Na test jsem měla ty nejmenší vzorkové lahvičky – od každého dva kousky. A jo, může to vydržet na měsíc, když budeš šetřit :-) Zpětně si ale vyčítám, že jsem o nepotřebnosti vatového tamponku nevěděla dřív. Pleťová voda by mi vydržela jednou tak dlouho! :-)
      Bebe

  11. Marie Marie 11 června, 2016

    Tohle zni hodne zajimave…zkousela jsi neco od Tata Harper (draha/prirodni/vsemi velebena kosmetika)? Docela by me zajimalo srovnani.

    • Bebe Bebe Autor | 14 června, 2016

      Zatím nezkoušela, ani jsem o značce Tata Harper neslyšela. Ale podle zběžného nakouknutí na jejich stránky jsem získala dojem, že nebude od věci časem prodat auto, barák, zásoby kočičího jídla a možná i čerstvě vypěstované jahody… Nutně potřebuju tuhle kosmetiku zkusit! :-D
      Bebe

  12. Anna Anna 12 června, 2016

    tie ceny vyrážajú dych :D 100% Pure vyzerá oproti tomu lacné. Ale zas ako bolo v niektorom komentári predo mnou, mohli použiť štavu z aloe alebo kvetové vody, dosť ma sklamalo že na eshope nemajú vypísané ingrediencie, už ani balzam na pery si nekúpim niekde kde ich nemajú vypísané a môže to byť akokoľvek dobré. Našťastie si mi ušetrila balík, toľko hydratácie nepotrebujem lebo by som sa osypala, anti age ešte tiež nie a veľmi široký sortiment nemajú (aspoň nie taký ako by sa mi páčil). Mamine by som možno kúpila k narodeninám aspoň vzorky, ale keby potom videla plné balenia ….

    • Bebe Bebe Autor | 14 června, 2016

      Taky mě to o 100% Pure napadlo, Anni… :-D
      Po ingrediencích jsem se taky pídila. To je vždycky první věc, co zkoumám, než kývnu na nějaké testování – bylo by totiž moc jednoduché něco strhat jen proto, že jsem byla kůže líná a nezjistila si dopředu, že daná kosmetika obsahuje něco, co se mi nelíbí. A vlastně proto jsem složení i zkopírovala přímo do článku, abych vám ušetřila googlování :-)
      Jo a přistihla jsem se, že mě při čtení tvého komentáře tak trošku poškádlila žárlivost… prý že “anti age ešte tiež nie”… Taky bych to chtěla napsat :-D

      Bebe

  13. Lili Lili 14 června, 2016

    Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů…že by to opravdu někde fungovalo? :-D Nejdřív jsem si řikala, že to teda zas bude supr věc, ale že tu cenu stejně nepřekousnu, ale oni mají i malá balení! Mama mia, metál za to pro Antonii a můžu si jen zbožně přát, aby se třeba zmiňovaný Inlight inspiroval :-D JSem děsně zvědavá, jestli to takhle zázračně bude fungovat i na mě :-)

    • Bebe Bebe Autor | 14 června, 2016

      Funguje. Nevěřila jsem, ale funguje. Než mi balíček s kosmetikou došel, tak jsem si plánovala, jak nechám z celého toho článku odkapávat sarkasmus, ale… Prostě to funguje, no :-)

      Bebe

  14. ilovemakeup ilovemakeup 14 června, 2016

    A já si myslím, že ty ceny jsou ještě docela ok, na produkty, které člověku udělají krásnou tvářičku:) Čekala jsem, že tam bude tak 10 tisíc za produkt:))) Velmi zajímavé produkty a článek, děkuji

    • Bebe Bebe Autor | 14 června, 2016

      Tak to už bych s tím zacházela úplně jak se zlatem, kdyby se ty cifry přehouply do pětimístných částek! :-D Dost na tom, že se mi ruce třepaly před prvním použitím a hlavou mi běželo něco jako “boha jeho, taková drahá kosmetika, opatrně s tím!” :-D
      Bebe

  15. FiosWelt FiosWelt 28 června, 2016

    I don`t know the products, but I think I will have a look at them.

    Best regards,
    Fio

    • Bebe Bebe Autor | 22 července, 2016

      Take a look, they are great! :-)
      Bebe

  16. kacka kacka 4 srpna, 2016

    já jsem AB kosmetiku dostala jako dárek (čistící olej+krém) a musím říct, že je vážně neuvěřitelná!!! moje pleť nikdy nevypadala tak spokojeně :)! přírodní kosmetiku jsem používala doteď, ale žádná se ji prostě nevyrovná. bohužel :/ teď přemýšlím, jestli mám v roce tolik narozenin abych si mohla olejíčky a krémečky od Antonia Burrell přát pořád dokola :D :D :D

    • Bebe Bebe Autor | 4 srpna, 2016

      Můžu se podepsat pod každé písmenko tvého komentáře, Kačko :-) ta kosmetika je opravdu neuvěřitelná! Ačkoli teď objevuju kombinaci, která jí začíná šlapat na paty! Má v tom prsty Dulcia, 100% Pure, Akamuti, Soaphoria a Zahir… Muhehe :-)
      Bebe

      • Veronika Veronika 8 srpna, 2016

        Bebe můžu se zeptat co konkrétně ti vyhovuje od Dulcia, Akamuti a Zahir. Já mám od Dulcia oční kofeinový krém a je opravdu moc příjemný. Je to první oční krém, který mě baví používat. Pořád váhám jestli objednat AB, přece jen to není levná kosmetika, tak jestli to za to stojí. Děkuju

        • Bebe Bebe Autor | 8 srpna, 2016

          Veru, momentálně mám od Dulcia lehký hydratační krém, Akamuti noční krém, Zahir opunciový olej (ten je GENIÁLNÍ a já už kašlu na všechny anti-age séra!!!), 100% Pure oční krém, Mylo Prebudenie olej (používám podle nálady v průběhu dne, když je třeba, nebo hlavně na dekolt a krk). A Soaphoria květové vody. Tahle kombinace mi neuvěřitelně sedla. Jasně, testování nové kosmetiky nekončí, ale prozatím můžu říct, že zatím žádná kombinace nebyla tak skvělá, jako tahle momentální :-)
          AB je jiná liga. Jak cenově, tak účinky. Funguje okamžitě. Ale taky si za to člověk pěkně zaplatí :-)
          Bebe
          PS: kdykoli čtu o očním kofeinovém krému od Dulcia, dostanu chuť na Kofilu… ten krém byl velice příjemný a myslím, že snad kromě 100% Pure kofeinového očního (mám teď) nemá konkurenci, která by stála za řeč :-)

  17. Veronika Veronika 11 srpna, 2016

    Bebe děkuji moc za odpověď. Tak jsem nakonec na Lookfantastic objednala AB (odličovač, vodu a krém-vše v největším balení). Díky dobrém kurzu libry a slevě 20% to vše vyšlo na 4900,-. Takže jsem ušetřila asi 3000,- oproti tomu kolik bych dala tady, ještě jsem k tomu dostala zdarma kosmetiku a express doručení. Pokud to vše spotřebuji asi za 5 měsíců(počítám podle tvé spotřeby) tak to vlastně nevychází tak hrozně. Akorát si musím nechat zajít chuť na jinou kosmetiku. No snad budu spokojená a nic jiného potřebovat už nebudu:) Dám pak vědět:)

    • Bebe Bebe Autor | 22 září, 2016

      Panejo, to jsou cifry, Veru :-D Ale když to tak spočteš a pak vidíš tu úsporu… Vždyť ty jsi na tom brutálně vydělala! Juch! :-D
      Těším se na poznatky! ;-)
      Bebe

  18. Irena Irena 20 září, 2016

    Včera jsem zapnula pořad Sama doma, koukám koukám a najednou je tam hostem Antonia Burrel. Přiznám se, že do včerejška jsem o téhle paní, tedy spíše o její krásné práci a kosmetice nevěděla. Díky ní mě to dovedlo, až na tvou stránku Bebe, pročetla jsem si opravdu jen pár článků, ale tvoje stránka mě hrozně baví..klobouk dolů a poděkování za ní – za tebe! :) Hrozně mě tahle kosmetika zaujala, ale po pravdě celkově kosmetika mi toho moc neříká, tudíž budu ráda za jakoukoliv dobrou radu a doporučení, co s mou pletí. Nikdy jsem s ní neměla žádný problém, až od minulého léta jsem začala řešit mou plet. Mám na čele (nikde jinde) takové pupínky, které jsou pod kůží, když je vymačkávám, tak moc toho ven nejde, ani nejsou nijak zabarvené. Viditelné jsou hlavně z profilu nebo když si přejedu rukou čelo, tak cítím, že čelo není hladké. Myslíte, že by mi pomohl právě tento postup s těmito produkty? Najela jsem i na stránky charming4ever, ale nejde mi tam zvolit to nejmenší množství odpovídající vzorkům, které jsi testovala, nejméně mi tam jde zvolit 50ml, nestalo se to někomu? Předem moc děkuju za odpovědi. Mějte se krásně.

    • Bebe Bebe Autor | 22 září, 2016

      Jj, doneslo se ke mě, že velká Antonia brázdí Prahu :-) 20tého jsem dostala pozvánku na uvedení nového RAW séra, ale k mé smůle se mi to krylo s trháním zubíků. A to téměř na hodinu! Což dost naštve… :-(

      Iri, já sama si netroufám odhadovat, o co v tvém případě může jít a jak problém řešit. Mě se takhle hrozně zhoršila pleť kvůli intoleranci některých potravin. Měla jsem osypané čelo jak puberťák. No stačila dieta a bylo dobře. Ale to byla vyloženě moje osobní zkušenost, u tebe to může být čímkoliv. Docela mě mrzí, že nemůžu z kapsy vylovit nějakou univerzální radu, podle které by se stačilo zařídit a voilá, kouzlo je na světě. Nebylo by to špatné :-)

      Jinak bych ti ale doporučila napsat ohromně milé Zuzce Vodenkové, která mi právě všechno okolo kosmetiky Antonia Burrell vysvětlovala. Určitě ti poradí a doporučí, co by bylo nejvhodnější :-) Kontakt na ni je: zuzana.vodenkova@charming4ever.com. A určitě ti i poví, jak objednat ty malinkaté balení, jestli ti to nejde v e-shopu zvolit :-)
      Měj se moc pěkňučko a kdyby cokoliv, jsem na příjmu! ;-)
      Bebe

  19. Martina Martina 24 září, 2016

    Na zaklade tohoto clanku jsem si objednala skoro vsechny produkty ( s vyjimkou jednoho sera) od AB (ano, stalo to majlant!!!), ale to, co to udelalo s mou pleti…zazrak!!! Po 20 letech mi zmizelo akne a plet mam hladkou. A opravdu ze dne na den. Ten efekt je proste neuveritelny. Je mi 35 a co uz jsem vyzkousela kosmetiky (a tech penez a kolik z toho nakonec skoncilo v kosi…:-(). Uz nechci nic horsiho na plet nez AB:) Podeziram veskerou predchozi kosmetiku za hnisave podkozni bolaky, ktere me trapily radu let. Podezirala jsem i ruzne splasene hormony, ale vzhledem k tomu, ze po dvoumesicnim pouzivani mam poprve v zivote delsi dobu krasnou plet, tak to nemuze byt nahoda:) Uzasna je i Mask supreme 7in1, kterou davam jako krem kazdy vecer a to je proste bozi. Priznavam bez muceni, ze driv jsem cisteni pleti flakala, ale ted to nejde. Proste ta plet me dotahne do koupelny sebevic unavenou ( tehotna+1,5l dite k tomu) a proste musim a hlavne chci to zase citit na te kuzi:) Den co den:) Asi jsem zavisla :-D Moc dekuji za tvou recenzi, bez ni bych se o teto kosmetice nedozvedela a hlavne si ji neodvazila poridit.

    • Bebe Bebe Autor | 25 září, 2016

      Martiiiii! To je fantastické!!! :-D Ani nevíš, jak obrovskou radost mám z tohohle komentáře! Skáču tu radostí metr dvacet, jako kdybych vyhrála ve Sportce! :-D
      Je parádní, že ti tahle kosmetika tak pomohla a doufám, že už nikdy nebudeš muset řešit byť jen pupínek! :-D :-* :-)
      Měj se moc a moc krásně a ještě jednou díky za postřehy! Neuvěřitelně mi to zlepšilo den! :-)
      Bebe

  20. Jarka Jarka 25 ledna, 2017

    tak čtu komentáře a dostávám chuť taky to zkusit…. ale : je mi 54 , pleť mám suchou, zralou, byť se snažím o ni pečovat co to jde.. myslíte, že jsou vámi zkoušené vzorky vhodné taky pro moji věkovou kategorii..?
    díky za doporučení..

    • Bebe Bebe Autor | 30 ledna, 2017

      Pěkný večer, Jari! :-) Myslím si, že ano. Podle mě se u kvalitní přírodní kosmetiky to dělení podle věku i stírá. Vemte si třeba arganový olej. Ten v Maroku používají všechny generace – klidně už od miminka! A jak si ho třeba moje maměnka ohromně chválí a jak má krásnou pěstěnou pleť :-) Tedy bych neviděla problém ani v použití AB kosmetiky :-) Akorát je teda o “facku” dražší, než zmiňovaný čistý arganový olej :-)
      Bebe

  21. Marcela Marcela 30 ledna, 2017

    Ahoj, tak já jsem teď na rozpacích. Mam nové 2 krémy od Táta Harper, no ale žádný zázrak se samo nekonal. Ze by tohle bylo to pravé? Je mi 51, vyzkoušela jsem už kde co, ale vrásky nemizí a stále přibývají. Stejně si myslím, uže čas se neda vrátit a vrásky nejdou vyhladit jen pomoci krémů. Ale ta recenze je napsana tak, že to je I must have. Asi ale nejprve objednam vzorky. Zkoušely jste některá odlicovac od Eve lom s mušelínovým ubrouskem? Zatím mi připadá báječný. Každopádně se mi pleť vylepšila ze si toho všimlo i okolí. Tak jsem zvědavá na AB. Co mi ve všech recenzích chybí je věk vas co to píšete. Jiná pleť je ve 20ti, jiná ve 30ti apod..Taky by se hodila fotka pleti před a po, abychom měli co obdivovat a závidět. Těším se na vaše reakce. Kdo ví o něčem výborném pro zralou pleť sem s tím. Rada zkousim nové krémy. Taky se ráda podělim o zkušenosti o těch kremech co už jsem vyzkoušela. Díky mému věku je toho už hodně.

    • Bebe Bebe Autor | 30 ledna, 2017

      Ahoj Marcelko,

      teď přemýšlím, jestli napsat to klišé, že vrásky ve velkém miznout nebudou po žádné kosmetice. Ale obávám se, že bych to schytala, jak se mi to v 31 letech kecá :-) (jo a mimochodem každý rok v květnu nevěřícně kroutím hlavou, jak ten čas letí, když musím v kontaktu přepsat to číslo :-D

      Za svou poměrně krátkou kosmetickou kariéru (co je 15 let proti věkům, že jo :-) jsem zjistila jednu věc. Jediné, co na pleť doopravdy zabírá a po čem vypadá milionkrát líp, že si toho okolí opravdu všímá, je PRAVIDELNÁ kvalitní přírodní péče, voda, SPÁNEK a nakopat stres do zadku. Nic jiné, bohužel :-D

      Kdybych se měla omezit jen na tu první skupinu, pak radím hojně maskovat (já si masek užívám klidně obden – marocký jíl, hydratační masky, aj.), pleť 2x denně velmi jemně čistit – žádné drhnutí, a promazávat, hydratovat, rozmazlovat. Ať to bude kosmetikou Antonia Burrell, nebo jinou.

      Jo a mám ještě tip na čtení! Hodně mě baví knížka od Tish Jett – V každém okamžiku šik. Autorka tam podrobně popisuje (včetně doporučení konkrétních přípravků – tam jsem objevila třeba čistící vodu od Biodermy ABCDerm), jak se stará o pleť ona. Je to zaměřeno na věk 40+. Tak můžeš mrknout. Fakt je to hrozně užitečné čtení a já už si postupně spisuju nákupní seznam tak za 10 let :-D

      Bebe

  22. Marcela Marcela 31 ledna, 2017

    Jejda, to je krásně napsané. Díky za tvou reakci. No jasně, stárnout se musí umět. Čas nezastavíme. A ty krémy nám “možná” nepomáhají to období oddálit. I když moje mamka (83 let) celý život používá Niveu, tu úplně obyčejnou a vypadá na 65. Na tu knížku určitě mrknu. Jo a arganový olej teď v zimě používám ještě pod krém, protože ji mám hodně vysušenou. Takže také všem doporučuji. Masky používám, ale je tam vždy napsáno 1x týdně, myslíš, že se mohou používat častěji?

    • Bebe Bebe Autor | 31 ledna, 2017

      Moje babičky zase přísahají na obyč Maryna krém za 30 Kč a vypadají taky úžasně :-D
      Nedávno jsem se tak dívala na svou maměnku (ta si zase frčí na přírodní kosmetice) a tiše doufám, že je to dědičné a budu mít za 20 let tak hezkou pleť jak ona. I jsem jí to řekla, že pokud se to dědí, tak jsem v klidu :-D

      A podle mě v častém použití masky není problém – záleží ale na tom, CO je to za masku. Pokud je to nějaký vysušující čistící dryják, tak to asi dobré nebude. Chce to vyzkoušet, co konkrétnímu jedinci vyhovuje. Někomu stačí 1x za týden až 14 dní, jinak by měl pleť podrážděnou. Jiný si libuje v častějším maskování :-) Ale když člověk prostřídává třeba ten zmiňovaný marocký jíl (1x, max 2x za týden), mezitím nějaký hydratační zázrak (třeba Bodyography a jejich melounovou masku, mňam!), nebo cosi výživného… Vychází to na 2-3 maskování týdně a to podle mě není nic tragického :-)

      Doporučuju prozkoumat třeba:
      Hydratační – Whamisa Hydrogel mask, Princess – hydratační maska, Bodyography Hydrating mask
      Čistící – Soaphoria Chillophoria, Soaphoria Askam, Sóley Steiney
      Všechno jsou to odkazy na recenze tady na blogu :-)

      A prozatimní tipy, které jsou ještě ve stadiu “testuju a píšu článek” bych dala na Dulcia maska a peeling 2v1 a Neobio hydratační maska. Ta druhá bude online zítra, ta první mi přišla teprve nedávno, tak zkouším :-)

      Bebe

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pokračováním užívání této stránky souhlasíte s použitím cookies. více informací

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "POVOLENO COOKIES", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie, nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít