Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Kosmetika One Love Organics | sérum Morning Glory a balzám Skin Savior – 2 recenze

Kosmetika One Love Organics | sérum Morning Glory a balzám Skin Savior
Kosmetika One Love Organics | sérum Morning Glory a balzám Skin Savior

Jedné věci si za dobu, co jsem se kousla do bio kosmetiky, doopravdy cením. A to když narazím na kosmetiku, která je tzv. bez kompromisů a já k ní nemám rýpavé připomínky. Žádné. Že jste na takovou ještě nenarazili? Tak to neznáte značku One Love Organics!

Já ji objevila v e-shopu Beautyville a i když mě Anna “varovala”, že jde o vynikající kosmetiku, ze které budu určitě nadšená… Netušila jsem, jak moc má tahle milá osůbka pravdu

Ale než se rozplynu v superlativech a zakecám nějaké to faktické info… Chci vám říct něco málo o samotné značce…

Kosmetika One Love Organics

  • Kosmetika One Love Organics pochází z USA, ze státu Georgia, ostrova St. Simons Island (což je na východním pobřeží, kousek od Floridy)
  • je to přírodní, etická a ekologicky zaměřená kosmetická společnost, která setsakrametsky dbá na to, aby se jejich ručně vyráběná a balená kosmetika dostala na svět jen s použitím těch nejkvalitnějších a nezpracovaných přírodních surovin
  • ruku v ruce s předchozím bodem jde samozřejmě absence jakýchkoli syntetických konzervantů, umělých barviv, ropných složek, silikonů, parabenů a já nevím čeho všeho ještě. Prostě čistá, vysoce efektivní přírodní kosmetika, ze které budete učůrávat štěstím.
  • líbí se mi, že značka používá elementární logiku a nesnaží si hrát na něco jen z čistě marketingových pohnutek. Vysvětlím – na svých stránkách píše, že se rozhodně neprohlašuje za hypoalergenní kosmetiku, ačkoli její produkty jsou maximálně kvalitní. Jakto? Poněvadž je jasné, že u přírodní kosmetiky je přece jen riziko, že vám nějaká ta “kytka” nesedne. A proto máte v e-shopu u každého jednotlivého produktu podrobné složení. Kdybyste byli čistě teoreticky na nějakou složku vysazeni, ať si můžete zkontrolovat recepis, podle kterého ukuchtili ten který produkt.
  • kosmetika je vhodná pro všechny – ženy, muže, i ty nejmenší děti
  • nezáleží na tom, jestli máte suchou, citlivou, mastnou, aknózní nebo vrásčitou pleť. Po One Love Organics si budou všechny ksichtíky broukat spokojeností. Značka např. nepoužívá žádné potenciálně komedonní (póry ucpávající) složky jako minerální oleje, vazelínu nebo parafín.
  • veškeré obalové materiály jsou recyklovatelné
  • s výjimkou bezvodého balzámku, který obsahuje včelí vosk, jsou všechny produkty veganské, tj. bez obsahu jakýchkoli živočišných složek

A teď už k přípravkům, které se v mém pomyslném žebříčku TOP kosmetiky dělí o první místo jen s několika málo vyvolenými…

Morning glory Rozjasňující pleťové sérum

Nenápadná lahvička z hnědého skla skrývá tekutinu tak úžasnou, že budete kapátkem odpočítávat nejmenší nutné množství na jedno použití, jen aby vám sérum vydrželo co nejdýl!

Ve vůni suverénně převládá ylang-ylang, který mi ze všeho nejvíc připomíná pleťový obličejový olej od Saloos s toutéž složkou v názvu. Kosmetika One Love Organics je ale oproti Saloos znatelně jemnější a ne tak ostrý. Vůně je bylinková (meduňka, máta, malinový list) s citronovým esenciálním olejem. Podotýkám, že výsledná kompozice je silně návyková, neskutečně optimistická a velice líbivá. Ostatně, když už maměnka prohlásila, že jí sérum velice voní (a to je kritik největší, co se týče vůní!), tak to mluví za vše.

Sérum bych popsala jako suchý a nemastný hedvábný olej. Jo, uvědomuju si, jak blbě to zní, ale zkuste si představit cosi tekutějšího než olej, hustějšího než vodu, ohromně rychle se vstřebávajícího, co vám nechá pleť sametovou a hlaďoučkou, ale přitom ne mastnou. Na pohled sérem ošetřená kůže vypadá zdravě, zářivě a viditelně hezčí. A to od prvního použití.

Jestli bych sérum k něčemu dosud vyzkoušenému přirovnala? Snad jen k dennímu Inlight oleji s vůní vanilky, co do účinků. Ačkoli u One Love Organics bych možná přidala ještě jeden malý bod k dobru navíc :-)

Skin Savior Bezvodý balzám krásy

Pokud si ujíždíte na voňavých bezvodých balzámcích, pak snad ani nečtěte dál. Nerada bych pak pořizovala schránku na poštu o velikosti menšího kontejneru, aby se mi tam vešly všechny ty naštvané ohlasy, kterak jste prodali barák, ledviny i domácí mazlíčky, abyste měli dost peněz na novou kosmetiku… :-D

Protože tenhle balzámek JE PECKA!

Zajedno má totálněr roztomilý obal, nad kterým se rozplývám, kdykoli balzámek beru do ruky (kus hnědého skla s fajn potiskem a tolik radosti, co? :-)

Za další – vůně. Ta VŮŮŮŮŮNĚ! To je prostě něco, co musíte vyzkoušet, i kdybyste kvůli testeru měli jet přes půl republiky! Představte si kombinaci manga, vosku z pomerančové kůry, kokosového oleje, včelího vosku nebo vanilkového extraktu! Výsledek je nepřekonatelný a já jsem z něho v kosmetickém rauši!

Použití a účinky? Struktura balzámku je velmi podobná, jako u nočního balzámu Inlight, nebo u tělové marmelády Kivvi. Žlutá olejovitá hmota, která je dost měkká na to, abyste neměli problém ji nabrat prstem, ale stejně tak pevná, aby se ve skleničce nehnula ani o píď.

Na kůži voňavučké mazání taje jako sníh na slunci a vpíjí se do pokožky skoro samo. A to ani nemluvím o neskutečně hebké a provoněné kůži…! Áááááááá!

Používám balzámek namísto krému, krátce po tom, co nechám do pleti vpít rozjasňující sérum Morning Glory. A namísto zombie mdlého vhledu se raduju s rozjasněné kůže připomínající živého člověka.

Mám radost z podobných objevů a kosmetika One Love Organics je něco, co vám ráda doporučím. Bez debat. Protože kosmetická láska s velkým L mi zatemnila mozek :-)

Komentáře: 23

  1. Mila de Illusoire Mila de Illusoire 5 prosince, 2014

    Ty jo, Bebe, tak tohle mě hodně zaujalo :) Hned se jdu mrknout na jejich stránky :)

    • Bebe Bebe Autor | 5 prosince, 2014

      Na vlastní nebezpečí, Mili ;-D jako hodně kosmetiky chválím, že mi sedne a líbí se mi. Ale tohle je jiná liga. Tohle prostě SEDLO! :-D
      Bebe

  2. Iw Iw 5 prosince, 2014

    Jak bys srovnala tuhle značku a Inlight? :)
    Přemýšlím, že zainvestuju a koupím si denní olej od Inlight..

    • Iw Iw 5 prosince, 2014

      Čtu si recenzi pořádně a přirovnáváš to sérum k Inlight, to mi neděleej :D nemuzu se rozhodnout ./ trochu me znepokokuje je kokosák-mohl by mi ucpat pory, vzorecky se daji sehnat? :)

    • Bebe Bebe Autor | 5 prosince, 2014

      Jej, vzorečky nevím, jestli jdou splašit, Iw. Zkus napsat na info@beautyville.cz :-)

      Jinak pro srovnání Inlight olej a sérum: Inlight je víc mastnější (přeci jen je to směska olejíků) a nemusíš na něho používat už žádnou další péči. Sérum se vstřebává okamžitě bez jakékoli mastné stopy a pleť rozjasňuje a vyhlazuje. A pokud by ti to bylo jako péče málo, dá se používat jako podklad. Nebo jako doplnění hydratace kdykoli během dne :-)

      A cenově:
      Morning Glory je dostupné ve dvou velikostech: 30 ml za 1258,- nebo 15 ml za 748,-
      Inlight denní olej má obsah 30 ml a stojí 1090,-

      A o ucpávání pórů kokosákem jsem sice slyšela, ale nikdy se mi to nepotvrdilo. Kokosákem se odličuju denně už hrozně dlouho (pokud to čas od času neprostřídám něčím jiným co testuju) a spokojenost veliká. Nic neucpává, ba naopak :-)

      Bebe

      • Iw Iw 5 prosince, 2014

        Děkuju :) už jsem psala a paní/slečna je moc milá, nechám si poslat vzorečky.
        Cenově se mi víc líbí tahle značka, 15 ml by stačilo na začátek ale Inlight mě tak lákáá..už jsem si chtěla objednat na Vánoce.. já tě zase neměla číst! :D :))
        Tobě tedy vyhovuje víc Inlight nebo OLO?

        • Bebe Bebe Autor | 7 prosince, 2014

          Jestli se ti bude chtít, Iwi, tak dej vědět, jak se ti vzorečky zamlouvaly. Jsem moc zvědavá! :-)
          A nebudu kecat, kdybys přede mě hodila kosmetiku od Inlight a od O.L.O. … dopadlo by to jednoduše… Odvedla bych tvou pozornost nějakou trapnou hláškou jako “ježiši za tebou je bubák!”, sbalila bych všechnu kosmetiku a zdrhla :-D
          Těžké rozhodování by to bylo, protože obě značky jsou boží a já používám balzámky podle momentální nálady, kterou vůní se chci zrovna rozmazlit :-)
          Bebe

          • monika monika 27 října, 2015

            naprosto souhlasím Bebe s tebou, že oba balzámky jsou fakt super a ještě bych tam přidala sun set balzám od Trevarno, protože ten je taky hodně podobný a to jsem ještě nevyzkoušela MOA – The green balm. Ale myslím si že Inlight je, co se týče složení asi nejlepší :-)

  3. Sab Sab 5 prosince, 2014

    Achjo tohle musím mít!! Po Vánocích šetřím a vyhodím ty sajrajty co mám v koupelně! :-D To složení je megahustokrutopřísně boží!!!

    • Bebe Bebe Autor | 7 prosince, 2014

      Akorát tě varuju, Sab… Jakmile jednou tenhle kosmetický ráj prubneš, budeš mě proklínat až do smrti, protože odsud už není návratu :-D
      Bebe

  4. Tery Tery 6 prosince, 2014

    Tak tohle vypadá opravdu lákavě – až na tu cenu samozřejmě :) Ale za kvalitu se holt platí, takže minimálně na to sérum jsi mě nalákala hodně :)

    • Bebe Bebe Autor | 7 prosince, 2014

      Pravdu máš, Tery – kvalita něco stojí :-) zase ale vydrží kosmetika fakt dlouho. Viz balzámek od Inlight, který se snad nedá spotřebovat. O.L.O. je na tom stejně :-)
      Bebe

  5. Adriana Adriana 6 prosince, 2014

    Píšeš o tom tak nadšeně, že musím mít asi rovnou oba produkty! Přiznám se, že už je asi rok okukuji na instagramu a teď když jsou dostupné i v ČR tak mne objednávka nemine! Hlavně ten balzám… no, prostě miluju balzámy, hlavně teď svůj čistící od balm balm a tohle vypadá hodně podobně! :-)

    • Bebe Bebe Autor | 7 prosince, 2014

      Na Instagramu si je musím najít, díky za tip! :-)
      A jinak o One Love Organics jsem poprvé četla u Vivinky, v jejím článku Kosmetika stvořená pro lásku a značka se mi zasekla v hlavě v přihrádce “něco hrozně moc sympatického, co musím vyzkoušet” :-D
      Bebe

  6. Whatever Whatever 7 prosince, 2014

    To vypadá opravdu dobře :)

    • Bebe Bebe Autor | 7 prosince, 2014

      Vypadá, voní, rozmazluje, funguje… ;-)
      Bebe

  7. Helen Helen 7 prosince, 2014

    Ach, Bebe…One love organics jsou boží, jejich pudrový peeling/maska je skvělý, myslím, že je to super náhrada pro celke m populární pudr od Dermalogica- s tím rozdílem, že ten od One Love Organics má roztomilejší obal, jemnější složení a nepodráždí ani citlivé čumáčky :) Momentálně mám v hledáčku Chia olejíček, vypadá úžasně a neskutečně mě láká…V krabičce mám několik vzorečků včetně olejíčku, tak jsi mi krásně připomněla, že je musím vyzkoušet…

    • Bebe Bebe Autor | 7 prosince, 2014

      Jůůů, tak tyhle vzorečky by se u mě vůbec neohřály, Helen! :-) zvlášť, pokud by šlo o cokoliv olejíčkového :-)
      A jako ten chia olejíček nevypadá vůbec marně! Píšu si na seznam k vyzkoušení :-)
      Bebe

  8. Veronika H. Veronika H. 9 prosince, 2014

    Ahoj Bebe, kosmetika vypada uuuuzasne, jen mam trosku cerveny oblicej – zkus si pohledat, cemu se rika morning glory u panske casti populace :))) mej se krasne, V.

  9. Martina Bačová Martina Bačová 10 prosince, 2014

    presne viem, o com hovoris a uplne zdielam Tvoje nadsenie co sa tyka toho balzamu krasy :-))) …dostala som ku objednavke z eshopu beautyville.cz tuto vzorku a rozplyvam sa nad tou vonou a ucinkami…nieco neskutocne…tesim sa na plne balenie :-)

  10. Martina F. Martina F. 13 prosince, 2014

    Ahoj bebe, po přečtení článku jsi mě tak nalákala, že jsem si řekla, že si to objednám na vánoce. A hle, dnes a zítra mají 25% slevu na celou značku One Love Organics….hurááááááá už se jen těším až to dorazí. No za tuhle cenu , nekup to:-))))))
    Moc díky za super typy:-)))))))

  11. claire clairmont claire clairmont 16 prosince, 2014

    ach jo, to vyzerá moooc dobre, dala by som si povedať – dokonca občasne aj za tú cenu! :D

  12. Luc. Luc. 18 prosince, 2014

    Bobe! Budu Tě někdy muset přijet zkontrolovat, jak moc už máš ten ksicht vyžehlenej a jestli náhodou nezačínáš vypadat moc zdravě, moc krásně a až moc uměle. Nebo vypnutě. Víme, že to oleje uměj:-D

    A z tohohle spát jen tak nebudu. Proklínám Tě za to.
    A ještě jedna věc – odkdy tu máš ten zapeklitej počítací kód? Jako sorry, ráno vstanu a abych přidala komentář, tak musím přemejšlet? A ještě nad těžkou matikou? J jako jebat :-D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pokračováním užívání této stránky souhlasíte s použitím cookies. více informací

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "POVOLENO COOKIES", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie, nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít