Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Bylinné kapky Antistres a Kotvičník zemní Dr. Popov (recenze)

Bylinné kapky Antistres a Kotvičník zemní Dr. Popov (recenze)
Bylinné kapky Antistres a Kotvičník zemní Dr. Popov

Pamatujete na bylinné kapky, které se tu blogem čas od času mihnou? Dr. Popov už jich má v nabídce 45 druhů! To už je panečku pěkná degustační zásoba, co říkáte? Nedávno představili další novinky a sbírku rozšířili o jména Antistres, Borelka, Kotvičník zemní, Migresan, Plodnost ženy, Sex muži – prostata, Slinivka Slezina a Vlasy Nehty Pleť. Já chtěla moc vyzkoušet bylinné kapky Antistres (se hodí vždycky) a Kotvičník zemní. A jelikož mi loni v červenci ohromně pomohly kapičky Žaludek Trávení (které považuju pro svou maličkost za nejlepší, které Dr. Popov vůbec má), napsala jsem si i o ty.

Bylinné kapky Antistres

Už z názvu je patrné, že to nebude nic pro lepší zrak, nebo zvrdlé paty. I když… :-D Tyhle kapky slouží pro podporu duševního zdraví, relaxaci a zmírnění stresu (minimálně vás ty paty a dioptrie už nebudou tak nervovat :-). A zabrat by na to měla zajímavá kombinace 5 bylin: maral, eleuterokok, gotu kola, mučenka a dobromysl (oregano). Hlavně poslední složka suverénně převládá, dodává kapkám zajímavou středomořskou chuť (už jen si jimi pokapat těstoviny) a taky drobnou štiplavost. Garantuju vám, že i kdybyste složení neviděli, dobromysl v chuti stopro poznáte. Kapky jsou díky němu ukrutně dobré!

Bylinné kapky Antistres a Kotvičník zemní Dr. Popov (recenze)
Bylinné kapky Antistres a Kotvičník zemní Dr. Popov
Bylinné kapky Antistres a Kotvičník zemní Dr. Popov (recenze)

Bylinné kapky Kotvičník zemní

Jednodruhová záležitost, která slouží pro normální činnost pohlavních orgánů, podporuje hormonální aktivitu a udržuje celkovou vitalitu. Třeba díky nim dám časem pokoj s těmi kecy o HA úplně! V chuťové složce se mi bijí dva dojmy. Jeden se snaží prosadit myšlenku o čemsi lahodně medovém, kdy mi vůně silně připomíná akátový med, aby se následně překlopil do názoru o lehce nahořklé a natrpklé chuti. Celé je to tak zvláštní a zajímavé a nutí mě to pořád dumat a přemýšlet, k čemu chuť přirovnat nejvýstižněji… Že bych taky u psaní tohohle článku mohla kapky vykoštovat celé a bylo by po srandě.

Bylinné kapky Antistres a Kotvičník zemní Dr. Popov (recenze)
Bylinné kapky Antistres a Kotvičník zemní Dr. Popov
Bylinné kapky Antistres a Kotvičník zemní Dr. Popov (recenze)

A Žaludek Trávení? Inu, abych se neopakovala, mrkněte na dojmy ve starším článku, kde jsem kapky podrobně popsala. Ale ve zkratce – asi jsem ještě nepotkala nic, co by je v hořkosti překonalo a přitom dělalo mému bříšku tak strašně dobře!

Dávkování je 3x denně 20 kapek na lžičku. Případně můžete kapky rozmíchat ve vodě, čaji, nebo šťávě.

Komentáře: 26

  1. Jana Jana 13 května, 2018

    Milá Bebe, znáš písničku Zdenka Svěráka Červnová učitelka (pokud ne, doporučuji si poslechnout)? Tak to jsem já, a to i přesto, že je teprve květen. :-D A to mě čeká s těmi mými raubíři ještě týdenní pobyt v Praze. Takže by se mi určitě hodily kapky Antistres. ;-)
    Před nedávnem jsem si také uvědomila, že kromě rodiny, blízkých atd. je pro mě na světě i jeden další důležitý člověk, a to jsem já. Proto jsem o sebe začala více dbát – zdravě se stravovat, cvičit, dopřávat si pravidelné seance u kadeřnice, v solné jeskyni atd. Prostě si dělat radost. V tomto mém úsilí péče o sebe samu bych jistě ocenila pomoc kapek Vlasy, nehty, pleť a novinku Femicys.
    Blahopřeji firmě Dr. Popov k 25. narozeninám, je to krásný úspěch, být takto dlouho na trhu. :-)

    • Vera Vera 13 května, 2018

      Děkuji za tip na písničku :)

      • Jana Jana 19 května, 2018

        Není zač. ;) Jen bych doplnila, že já se teda ještě myji a češu. :D Ale čistě přírodně, samozřejmě. ;)

  2. Hana Říhová Hana Říhová 13 května, 2018

    Dobrý den moc ráda čtu vaše články a přiznat že díky Vám jsem se pomalu ale jistě stává maniak přírodní kosmetiky.Poslední úlovek byl medový Nuxe který jste tak barvitě popsala že jsem ho ještě ten objednala a musím říct že je fak top. Takže za sebe bych zkusila kapky cévy a žíly protože mám po dvou operacích varixů. Pak Čitění protože si myslím že je na jaře důležité a pak Energie abych všechno zvládla. Mějte se hezky

  3. Libuše Křížová Libuše Křížová 13 května, 2018

    Bylinné kapky Oči, protože mě zanedlouho čeká implantace nitroočních čoček, tak abych očím dopřála i něco navíc, dále pak bylinné kapky Hubnutí, protože se blíží plavková sezona :D A poslední třetí Bylinné kapky Energie, abych měla více energie na mojí malou princeznu dceru Kristýnku, která je k neutahání :D

  4. Vera Vera 13 května, 2018

    Ahoj BeBe, pěkný článek. Velmi se mi zamlouvá tvé zkoumani bylinek :)

    Myslim, že za test by stál 1) Spánek a Nervy. To bych využila do práce, možná bych byla více v klidu, což by potěšilo ostatní :) 2) Lichořeřišnice- ta mi přijde zázračná a ničí prý záněty v těle, zajímavé. A cerstve květy lichořeřišnice, chutnají jako ředkvička. 3) Třezalka- jednou jsem chtěla čaj na ledviny a zkusila pit třezalku. Cítila jsem se po čaji ve velmi dobré náladě, a pak jsem se dočetla, že je dobrý hlavne na depresi :)
    A ted jsem vylovila ve spíži kapky jeřáb ptačí, tak je zkusím :)

  5. Jana S. Jana S. 13 května, 2018

    To jsem ani nevěděla, že Dr. Popov je stejný ročník jako já. Po rozkliknutí e-shopu jsem zjistila, že “potřebuji” minimálně půlku kapek. Nejvíce však prahnu po CÉVY – ŽÍLY, podle doktorky mám začínající křečové žíly. Ještě aby ne, půlka rodiny na ně trpí a já buď sedím celý den na zadku – škola, nebo si naopak celý den nesednu – brigáda, no i nějaké to kilo navíc mám, to je jeden rizikový faktor vedle druhého. Dále LYMFA DETOX protože bojuji s celulitidou, tak na léto by se nějaký pomocníček hodil, navíc i popis “Pokud ale tok lymfy nefunguje tak, jak má, můžeme se cítit unavení, podráždění, zkrátka ne ve své kůži.” na mě docela sedí, jen si nejsem jistá, jestli je to lymfou nebo blížícím se zkouškovým a proto bych ráda vyzkoušela i ANTISTRES (pohrávala jsem si s myšlenkou, jestli ho nevyměnit za PAMĚŤ – SOUSTŘEDENÍ, ale usoudila jsem, že než se soustředit na to fujfuj období, tak bude lepší se v něm nestresovat :D )

  6. Péťa K. Péťa K. 13 května, 2018

    Ahoj, bylinné kapky jsou velice zajímavé produkty a rozumný peníz! Podle tvého popisu chuťových vjemů bych vybrala pro mámu, no nestihnu to již k dnešnímu svátku, ale která má potíže s těžkostí po jídle a mohly by ji přijít vhod místo nějaké helicidu…no a pro sebe určitě něco pro cévy a žíly, protože samotná pohanka moc nepomáhá (měla jsem hlubokou žilní trombozu) a pak také na oči, protože to se vždy hodí! pěkný den

  7. Vendula Vendula 13 května, 2018

    Já bych si vybrala Bylinné kapky Lymfa Detox,Bylinné kapky Průdušky & dýchací cesty,Bylinné kapky Klouby a vybrala jsem tyhle protože by se nám nejvíce hodily a využili by jsme je

  8. DENI DENI 14 května, 2018

    Ahoj Bebe, za zkoušku by rozhodně stály kapky “Oči – zrak”. V téhle oblasti mi nikdy žádný doplněk stravy nepomohl, ale kdo ví, třeba by alespoň maličký efekt kapky měly :-) Dál bylinné kapky “Energie”, ty bych si sbalila s sebou do práce a jako poslední vybírám “Lymfa Detox” protože jsem si na tvůj popud nedávno četla článek o celulitidě jakožto nemoci lymfatického systému a jelikož jsem dobrých 10 let v kuse užívala HA, tak mě bohužel tenhle problém postihl v plné parádě. :-)

  9. Amaring Amaring 14 května, 2018

    Ahoj Bebe :) normálně tohle nedělám, ale co, jednou štěstí zkusím, protože jsi mě tak navnadila, ostatně jako vždy když něco vychvaluješ. :D
    Je pěkně těžké si vybrat z takové nabídky a nenapsat si o polovinu sortimentu. Moc bych si přála Klouby pro maminku, protože už jí to taky nešlape jako dříve a je z toho nešťastná, myslím, že než aby si každý den musela brát prášek, radši by si nakapala bylinky. Já sama bych pak chtěla vyzkoušet kapky Migresan, protože bohužel jsem podědila sklony k migrénám – z hkuku, ze změn počasí, před “tím časem v měsíci” a taky po něm… a opět, než do sebe cpát růžové tabletky, v tomhle případě bych upřednostnila bylinky. A do třetice Spánek a nervy. Maminka i já máme, z různých důvodů, problémy se spaním. Buď nemůžeme usnout nebo se budíme. Meduňkový čaj je pro nás hotový zázrak. Tak jsem si říkala, že kapičky by mohly ještě víc přispět ke klidnému spánku. Mám před sebou náročné období, zvlášť psychicky a bylinky, na rozdíl od léků, neuškodí. :)
    Vtipná poznámka na závěr, když vznikl Dr. Popov, ještě jsem nebyla na světě ;D

  10. Lenka Lenka 14 května, 2018

    Ahoj BeBe, pravdupovediac som tuto značku ani veľmi nepoznala, tak som to bolo “očíhnout” na ich stranke a hmmmm, celkom dobry vyber. Pre moje potreby by boli najidealnejšie kvapky – Klby (keďže pravidelne cvičím, a na kĺboch to je bohužial poznať veľmi dobre, čo už, vek sa začína ozývať), potom by sa šikli aj kvapky – Vlasy, nechty, pleť (nechty ja mám v katastrofálnom stave, keďže som si ich dlhé roky obhrýzala, a mať k tomu ešte aj krajšie vlasy a pleť je ideálna kombinejšn), a tretí môj výber by bolo GREPAVIT (keďže som už dávnejšie počula, že výťažky z grepových jadierok sú na imunitu úplne labúžo, a to sa vždy hodí). Nech sa darí :)

  11. Eliska Eliska 14 května, 2018

    Ahoj, Bebe, ze by osud? :) Stranky Dr. Popova uz par dni sjizdim a nemuzu se rozhodnout :) Tak to ted zkusim – pro me by to byly zrejme kapky Antistres – protoze v praci prebiram novy projekt a nejaky prirodni zpusob, jak se stresu zbavit, se vzdycky hodi, pak Pamet – soustredeni pro meho partnera, protoze svoje ginkgo zapomina brat :D, a verim, ze kdyz si kapky da v praci na stul, tak si je do te vody i nakape, no a nakonec Hubnuti, protoze me zkratka zajima, zda neco takoveho bude fungovat, normalne na “doplnky stravy” neverim, ale tohle jako jedna z mala veci vypada i funkcne!
    Diky za soutez :) Eliska

  12. Edita Edita 15 května, 2018

    Ahoj Bebe, jelikož jsem šíleně nerozhodný člověk, tak výběr 3 lahviček ze 45 druhů bude teda solidní jízda :D. Ještě, že nemusím vybírat jen jednu, to bych musela svádět hrozné boje :D. Včera to byl přesně rok, co jsem vysadila HA a myslím, že ani nemusím komentovat to, co po tom přišlo, takže Kotvičník zemní bude pro mě jasná volba. Druhá volba je taky poměrně jasná. Na kapky Žaludek a Trávení si brousím zoubky už od tvojí recenze na ně a že už to je nějaký ten pátek. A za další, máta? Tu prostě miluju. Poslední volbou budou nakonec kapky Vlasy Nehty Pleť, protože podle mého není nikdy dost kvalitních věcí na vlasy, nehty a pleť. Jinak děkuji za super soutěž. Budu se těšit na vyhlášení.
    Měj se hezky.

  13. Nela Nela 16 května, 2018

    Ahooj :-)
    takovéto různé voňavé esenciální kapičky mám velmi, velmi ráda. Takže do tvé soutěže o ně se mile ráda zapojím. Nejvíce mě zaujaly, ráda bych vyzkoušela tyto kapky – Ostropestřec mariánský, protože tuto rostlinu pravidelně konzumuji jako drť, takže bych jí ráda prubla i v jiné formě. Dále bych zkusila ráda kapky s názvem hubnutí, protože kdo by nějaké to kilčo ještě neshodil. A jako poslední kapky s názvem Spánek & nervy, protože se spánkem mám posledních pár měsíců občas celkem dost velké potíže.
    cumanelka@gmail.com

  14. Míša Míša 16 května, 2018

    Milá Bebe, pro mě by byla úplně ideální trojice Antistres, Paměť-soustředění a Spánek&nervy – už dva roky se pokouším dopsat svojí rigorózní práci a pořád nejsem schopná se k tomu pořádně dokopat, takže to nade mnou tak nějak visí a já to pořád oddaluju, takže bych se potřebovala pořádně zakousnout do psacího procesu, ale zároveň se k tomu v noci i vyspat a neprobírat pořád všechno v hlavě, takže vyvážené soustředění bez stresu a zároveň normální spánek by byla bomba :)

  15. Marcela Marcela 16 května, 2018

    Ráda bych vyzkoušela kapky žaludek a trávení, kapky na migrénu- migresan a antistres. A proč zrovna tyhle? Protože mám problémy se zažíváním a nic moc mi nepomáhá, 10 let neúspěšně bojuju s migrénou a jsem na mateřské “dovolené” s velmi divokým děťátkem a zároveň studuju ,takže stresu mám též dost ????

  16. BarčaT BarčaT 17 května, 2018

    Ahoj Bebe :-)
    Hlasím se jako pravidelný čtenář nepravidelně píšící :-D Už kolikrát jsem měla rozkliknutý košíček u Dr. Popova a naházenou minimálně půlku nabízených kapek a pár čajů do košíku… Po čase nechala uležet a zkonstatovala, že asi nepotřebuju… Jenže vždycky napíšeš článek s dalšími kapičkami a zase mě to hlodá!! Tak vyzkouším štěstí a sama bych si vybrala tebou chválený Žaludek a trávení (hi, básničky ti tu začnu skládat:-D), kdo neměl nikdy bolest břucha závidím a sama sobě bych dávkovala pravidelně :-) Migresan bych vybrala mě i mamce, které dědičně trpíme na migrény a med to není… A jako nositelce brýlí by se mi hodily i kapičky Oči/Zrak, třeba bych pak najednou viděla i bez brýlí, i když v prostoru se dokážu orientovat i s těmi mými dny od půllitru :-D
    Pokud nevyhraju, plakat nebudu, třeba mě to dokope si nějaké kapičky do domácí přírodní lékárničky objednat a prozkoušet :-)
    Jinak blahopřeji značce Dr. Popov ještě minimálně jednou tolik let a dle tvých recenzí spoustu dalších skvělých výrobků.
    Krásný den :-)

  17. Klára Odehnalová Klára Odehnalová 17 května, 2018

    1. Mám teď období dost těžké na psychiku. Všechno se to seběhlo najednou, za pár dní maturuji, čekají mě přijímačky a taky nový život. Přestěhování se do jiného města, noví lidi, nové zážitky. To pro mne znamená také mnoho stresu, proto by mou první volbou byly kapky ANTISTRES.
    2. Protože mi tohle všechno včetně stresu bere mnoho energie, mou druhou volbou by byly kapky ENERGIE. Teď jí opravdu strádám.
    3. Když se sečte všechno dohromady, kvalita pleti a nehtů se mi díky stresu dost zhoršila. Proto by mou poslední volbou byly kapky VLASY, NEHTY, PLEť.

  18. Marie Sobotková Marie Sobotková 18 května, 2018

    Jsem ve věku, kdy se mně už chytá kdejakí chandra, takže by mi vyhovovaly skoro všechny kapky. Ale když si mám vybrat: hubnutí, klouby, detox.

  19. Lucie Křečková Lucie Křečková 18 května, 2018

    Ahoj Bebe, měj krásný den!
    Volím ANTISTRES, kvůli náročné práci s klienty jsem občas ve stresu a ráda vyzkouším novou metodu zklidnění. Také bych je ráda ochutnala, když jsou “tak dobré”! :))
    Dále KOTVIČNÍK. Mám pocit, že moje rozkolísaná hormonální nerovnováha by zasloužila ukonejšit.
    A jako poslední MIGRESAN, který bych věnovala mamince. Často jí trápí migrény, které zahání silnou chemií.

  20. klár klár 18 května, 2018

    Vybrat si jenom 3? Teď jsem si je rozklikla, a čtu, co na co funguje. Potřebuji jich asi 8. Mimochodem, netluče se to spolu? Můžou se bez problémů míchat? Takže já bych si vybrala Femicys. Kapky na štítnou žlázu – bylo by fajn se zbavit prášků, Rednavit – pořád mi lupe v kolenou a i jeřáb – vitality není nikdy dost. No, jdu prohlédnout, co nabízí naše místní lékárna.

    • Bebe Bebe Autor | 18 května, 2018

      Naprosto chápu, taky mám vždycky dojem, že pod 10 nepůjdu :-D

      V záložce často kladené otázky má Dr. Popov napsané, že: “Mohu pít více bylinných čajů najednou a lze je pít dlouhodobě? Pokud chcete užívat několik bylinných čajů v jednom dni, doporučujeme pít maximálně 2 druhy a udělat mezi nimi rozestup alespoň 3 hodiny. Co se týká délky užití – je třeba se řídit návodem na etiketě, ale nejčastěji se čaj pije 6 týdnů, pak se dělá 14ti denní pauza a poté lze v tomto cyklu i opakovat.
      Tož tak :-)

      Bebe

  21. philosoraptorka philosoraptorka 21 května, 2018

    Popova mám ráda, takže přeju i dalších 25 let a víc. Bylinné kapky obvykle používám až když mi je hodně ouvej , ale třeba verzi Vlasy, pleť a nehty bych snad zvládla konzumovat každý den, protože když už na pleť i vlasy mažu všechno, co se dá, tak je třeba začít zevnitř.
    A pro ouvej chvíle by se mi hodily kapky Ledviny a močové cesty a Žaludek a trávení.

  22. Ivka Ivka 22 května, 2018

    Ahoj Bebe, hele soutěž a hele ještě stíham :-D Já původně soutěžit nechtěla, proto už jsem si minulý týden díky tvému článku objednala pár výrobků od dr.Popova a už je hrdě používám, ale v bedýnce přišlo spousta letáků a jak jsme tím tak listovali, tak jsme zjistili, že by jsme vlastně ještě využili i další :-D Vůbec nejsme hamtaři :-D Tak to zkusím…
    První produkt je jistý, jsou to kapky Průdušky, dýchací cesty – malej totiž na to hrozně trpí a teď už tři tejdny pořád kašle a už nás to nebaví. Když pomineme ten zatracený vítr, tak je venku pěkně a on bude chrchlat pořád :-( Tři už mu byli, tak bych to chtěla zkusit…(když jsem objednávala, nějak jsem nepostřehla, že některé jsou i pro děti).
    Další se týká taky kluků (i toho největšího – manžela), ale ve smyslu mého polikání: Vlasy, nehty, pleť – musí mít přece krásnou maminku ;-)
    A u třetích už jsme vybírali po pravdě jen do počtu, to co jsme chtěli už jsem objednala. A jsou to Echinafit®, imunita – všichni s tou kytkou nadělají, tak bych vyzkoušela, co je na tom pravdy :-)
    Díky Ivka (batůžek už je nacpanej k prasknutí)

  23. Klára Klára 19 března, 2020

    Mému manželi moc pomohl tribulus. Začal s ním už hned jak měl příznaky například menší sebevědomí, ale co můžu říct tak ho to dalo dopořádku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Pokračováním užívání této stránky souhlasíte s použitím cookies. více informací

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "POVOLENO COOKIES", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie, nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít